Qendra për Zhvillim të Hershëm të Fëmijëve ” Dielli” me hapësirë prej 128m² me lokacion në ambijentet e Shkollës fillore “Hristijan Todorovski Karposh” – Kumanovë, shkollëe rajonale e lagjes Igo Triëkoviq.

Fëmijët e moshave 3 -6 vjeçe janë të ndarë në dy grupe heterogjene të cilat punojnë në dy ndrime (prej orës 9.30-12.00 dhe prej orës 13:00-16:00).

Objekti ka vetëm një hyrje dhe i ka këto hapësira: hapësirë grupore për lojra, aktivitete dhe pushim ditor, dollape, WC dhe tualet.

Занимални


No posts found.Програми


No posts found.Edukatorët përgjegjës


No posts found.Stafi edukativo – përkëdhelës


No posts found.Kontak


Adresa : SHF “Hristijan Todorovski Karposh”, 1300 Kumanovë

Tel: 031 413 800


[/trx_infobox]