Burimi

Objekti “Burimi” është me sipërfaqe prej 91,7m² mo lokacion të shkolla fillore “Hristijan Karposh”, shkollë rajonale Gjorgovci në fshatin Nagoriçan i Ri,komuna Nagoriçan i vjetër.

Mosha e fëmijëve prej 12 muajsh – 6 vjeç të cilët janë në një grup të kombinuar me mësim në gjuhën maqedone.

Objekti ka një hyrje dhe i posedon këto hapësira: hapësirë për lojra grupore, aktivitete dhe pushim ditor , abinet për stafin edukativo – arsimor , dollap , dhomë grënjeje , WC – tualet dhe kuzhin manuale.

Aktivitete


Grup I kombinuar (1-6 vjeç)Programi


No posts found.

No posts found.Edukatore përgjegjëse


No posts found.Stafi edukator – përgëdhelës


No posts found.Kontakte


Адреса: ООУ „Христијан Карпош“ – подрачно училиште Ѓорговци, с. Младо Нагоричане, општина Старо Нагоричане
Тел: 031 000 000