Bletëza

Objekti “Bletëza ” me sipërfaqe prej 1838 m² dhe me oborr prej 3882 m² me lokacion në rrugën “Branko Bogdanski Gucman” nr.10 dhë këtu fëmijët janë të ndarë në 2 grupe fillestare, 7 kopsht dhe 2 grupe qëndrim ditor, për fëmijët e moshës shkollore (5,8 – 10vjeç) me mësim në gjuhën maqedone.

Objekti ka pesë hyrje ku njëra hyrje për fillestar, dy për grupën e kopshtit, një për fëmijët e shkollës dhe një për punët ekonomike.

Objekti mbulon hapësirat vijuese të cilat shfrytëzohen plotësisht: hapësirat grupore për lojra, aktivitete dhe pushim ditor, një sallë për disa qëllime me galeri etno, kabinet për stafin edukativo – arsimor, dhomë ngrënie, dollapë, ëc dhe banjo, kuzhinë qendrore me magazin, lavanderi qëndrore, ambient për vendosjen e rezervuarit për EL nxemje nga 18-20 ton që ndodhet në oborr të kopshtit.

Aktivitete


Bletëza

Diell

Drenusha

Flutura

Harabela

Lule

Nxënës të mençur

Shkronja të gëzueshme

Yje

Ylberi

ZilePrograme

No posts found.

No posts found.

No posts found.

Edukator përgjegjës


No posts found.Edukator – stafi përkëdhelës
Kontakti


Adresa: rr. “Branko Bogdanski Gucman” nr. 10, 1300 Куманово

Tel: 031 413 800