Lulevjollcë

Objekti “Lule vjollcë” me sipërfaqe të përgjithshme 948 m² dhe hapësira e oborrit prej 3316 m², me lokacion në rrugën “Bratstvo Edninstvo” nr.16A.

Në këtë objekt fëmijët janë të ndarë në 2 grupe fillestare , 4 kopsht dhe 1 grup i kombinuar i cili punon në ndërrimin e dytë prej orës 12:00 – 22:00. Objekti ka tre hyrje, ku njëra prej tyre përdoret për fillestarët dhe ndërrimin e dytë, ndërsa hyrja e dytë është për kopshtin dhe e treta është hyrje ekonomike.

Objekti mbulon hapësirat vijuese të cilat shfrytëzohen plotësisht: hapësirat grupore për lojra, aktivitete dhe pushim ditor, kabinet për stafin edukativo – arsimor , dhomë ngrënie, dollapë, ëc dhe banjo , kuzhinë manuale, lavanderi , bibliotekë , ambient për vendosjen e rezervuarit për EL nxemje nga 8 ton që ndodhet në oborr të çerdhes dhe rezervuar për ngrohje me gaz natyral.

Aktivitete


Bilbilat

Bletëzat

Bulkthi

Dallëndyshet

Fluturat

Mollëkuqe

ZiletProgramet


No posts found.

No posts found.Edukator përgjegjës
Edukator - përgëdhelëse
Kontakti


Adresa: rr. “Bratstvo Edninstvo” nr. 16A, 1300 Kumanov

Tel: 031 413 800