Era

Objekti “Era” me sipërfaqe të përgjithshme prej 1668 m² dhe sipërfaqe e oborrit prej 4943 m² me lokacion në rrugën “Mosha Pijade” nr.117, ku fëmijët janë të vendosur në 2 grupe fillestare dhe 6 grupe kopshti.

Në këtë objekt gjithashtu ndodhet dhe administrata e institucionit. E njejta ka gjithsej pesë hyrje, ku dy prej tyre janë të caktuar për kopshtin, një për fillestarët, një për administratën dhe një hyrje ekonomike.

Objekti mbulon hapësirat vijuese të cilat shfrytëzohen plotësisht: hapësirat grupore për loja, aktivitete dhe pushim ditor, kabinet për stafin edukativo – arsimor , dhomë ngrënie, dollapë, ëc dhe banjo, tarasë për qëndrim të fëmijëve gjatë stinës së verës, hapësirë për administratën dhe për personalin profesional, kuzhinë qendrore me magazinë, lavanderi qendrore, ambient për vendosjen e rezervuarit për EL nxemje nga 18-20 ton që ndodhet në oborr të kopshtit dhe rezervuar për ngrohje me gaz natyral dhe kolektorë diellorë për ngrohjen e ujit në kuzhinën qendrore.

Aktivitete


Bletëzat

Dielli

Drenushë

Fluturat

Lepuroshat e lumtur

Lulet e gëzuara

Macat

YjetProgramet


No posts found.

No posts found.Edukator përgjegjës
Edukator – stafi përkëdhelës
Kontakti


Adresa: rr. “Mosha Pijade” nr. 117, 1300 Kumanov
Tel: 031 413 800