Ju ofron fëmijëve shprehi të mira jetese, përgjegjësia personale për mbrojtjen e mjedisit, njohjen e materijalit për reciklim, përzgjedhjen e duhur dhe riciklimin e mbeturinave.

Është realizuar me fëmijë të moshës 3 – 6 vjeç në të gjitha ambientet dhe qendrat e zhvillimit të fëmijërisë së hershme.