Qëndrimi i kombinuar është një lloj shërbimi që ofrohet nga kopshti për një periudhë deri në orën 12:00, gjatë ditës. Institucioni i fëmijëve ofron dy vakte (mëngjes dhe drekë), zamra të para dhe aktivitete edukativo – arsimore.

Çmimi i qëndrimit të kombinuar kushton 1.104,00 den