Предновогодишно дружење на децата од објект „Кокиче“ со учениците од СОУ „Гоце Делчев“ и претставници од Црвен крст -Куманово

Предновогодишно дружење на децата од објект „Кокиче“ со учениците од СОУ „Гоце Делчев“ и претставници од Црвен крст -Куманово

При посетата волонтерите од ООЦК Куманово на присутните дечиња им поделија четки за заби и зборуваа за важноста од оддржување на забоздравствена...

Posted