Средба со детски писател

Средба со детски писател

По повод одбележување на месецот на книгата (15.10 – 15.11.2018год.) децата од средните и големите воспитни групи од сите објекти на...

Posted
Денови на медот 2018

Денови на медот 2018

На 11ти Октомври, на градскиот плоштад, дечињата од голема А група од објектот Кокиче со подвижна игра „Пчела и цвет“ ја отворија манифестацијата...

Posted
Секаде различен спорт

Секаде различен спорт

Во рамки на Спортски активности од Европска недела на спортот на 27.09.2018 год. во објектот Пчелка се спроведе активност „Секаде различен спорт“...

Posted
Игри без граници 2018

Игри без граници 2018

Почитувани, Јавната општинска установа за деца Детска градинка „Ангел Шајче“ – Куманово, Ве поканува да присуствувате на традиционалниот настан...

Posted