Интерактивна активност со Др Ферихан Бајрами од Општа Болница Куманово Детско Одделение – Детска недела – објект „Бубамара“

Интерактивна активност со Др Ферихан Бајрами од Општа Болница Куманово Детско Одделение – Детска недела – објект „Бубамара“

Денеска на ден 05.10 децата од објект Бубамара имаа можност по повод детска недела да се дружат со Др Ферихан Бајрами и да разговараат за важноста...

Posted