ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани родители, За безбедно започнување со работа во услови на пандемија на COVID – 19 изготвивме протоколи за работа врз основа на...

Posted
ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани родители,             Ве известуваме дека ЈОУДГ„Ангел Шајче“-Куманово, ќе...

Posted