„Есен во Куманово“

„Есен во Куманово“

Во пресрет на 2019 година кога се одбележуваат 500 години од постоење на градот Куманово, на првиот ден на есента – 22 септември, 60 дечиња со...

Posted
Традиционални игри

Традиционални игри

Во Спортско рекреативниот центар Пелинце дечињата од ЈОУДГ „Ангел Шајче“ – Куманово поминаа прекрасен ден во природа во рамки на настанот Ја...

Posted