Средба со детски писател

Средба со детски писател

По повод одбележување на месецот на книгата (15.10 – 15.11.2019год.) децата од сите објекти на установата, остварија средба со детските писатели...

Posted
Средба со детски писател

Средба со детски писател

По повод одбележување на месецот на книгата (15.10 – 15.11.2018год.) децата од средните и големите воспитни групи од сите објекти на...

Posted