Во соработка со родители организиравме Новогодишна работилница “Подарок за моето тајно другарче”. Ова е дел од активностите во склоп на недела на дарување од 25 до 29 Декември во објектот Бубамара.

Детската среќа, задоволство и радост нема никаква цена.

Мерачот на расположение во нашата градинка блескаше од задоволство и останати позитивни емоции.