Децата од објект „Изворче„ со низа активности ја отсликаа сета убавина на есента.

„ Тие се од блиската шума и селскиот двор, најдобри другари се на децата и тука нема збор“ – Домашни и шумски животни

„Догледање златна есен се гледаме следната година, уште побогата со твоите бои, мириси и вкусови“ – Есен