Секој ден е радост во градинката како за децата така и за вработените, посебно во овие тешки денови. Денеска се радувавме на есента на сонцето на жолтите лисја и низ игра и активности го одбележавме 20 ноември светски ден на детето. Децата ја прават магијата во градинката.