По повод 1 Мај, децата од објектот Бубамара го посетија погонот за производство на шапки и чанти “Ирис Капи” во непосредна близина на градинката. Децата ги посетија вработените во погонот и им подарија подароци кои претходно ги изработија со мала помош од нивните учителки и на тој начин им го честитаа празникот 1 Мај.

Slide