Оваа состојба ги спречи мама и тато да дојдат и заедно да се дружиме во градинката. Но, учителките ни дадоа идеи и ние сите дома вредно сработивме.

Многу се забавуваме и прекрасни изработки изготвивме, дури и со слатки се засладивме.