Денес кино претстава со децата во Кокиче си правевме, карти за кино во билетарница си купивме, и на обележаното место на столче си седнавме.

Во ритам на музика и движење се релаксиравме, и на Северниот Пол со ескимчиња и поларни животни се дружевме.

Учителката не’ прашуваше, ама ние се’ си знаевме и пофалби си добивме.