„Јас избирам здравје, а ти?“
На децата им треба љубов и гушкање, многу игри и другарување, топол дом и многу приказни раскажани и зборови со милост кажани.
Во објект Бубамара започнавме со активности по повод детска недела:
04.10.2021 – Цртање на плочник, многу пораки од децата кажани и со детски цртежи раскажани!