Сите деца го сакаат летото. Нив сигурно нема да им е забавно ако само седат и поминуваат времето пред телевизор.
За да им го направиме ова лето интересно и полно со возбуда излеговме во двор каде што игравме интересни игри, развивавме натпреварувачки дух и ширевме радост во овие жешки денови.