Часови се бројат, ѕвончињата ѕвонат,

Нова година ни иде, покрај тебе елкичке весело ќе биде.

Ngadal pona vjen dhe Viti i Ri.Magjia e festës fillon me ju fëmijë stolisim bredhin dekorojme, presim babadimrin të na gëzojë.