Со целосна поддршка од родителите и нивното присуство во групите на нивните деца во објектот ,,Кокиче” , се создаде највесела работна атмосфера. Социјалниот развој, емоциите, партнерскиот однос во работењето беше нераскинлив дел од еден магичен синџир на создадени креации низ просториите на објектот ,,Кокиче”.

Драги родители многу сме ви благодарни.