Учителката е втората мајка, другар, пријател; учителката треба да знае се’ да има одговор на се’.

Денеска по повод Светски ден на учителите, воспитувачките од објект Бубамара беа актерки и подготвија билингвална претстава за дечињата! За тоа дека беа успешни во намерите и делото покажа силниот аплауз од дечињата, радоста и задоволството на детските лица!