Во пресрет на новогодишните празници на ден 23.12.2021 организиравме онлајн семејно креативна работилница насловена: ,, Подготвувам новогодишни украси дома и во градинка”. Целта беше заедно со родителите да ги сплотиме нашите идеи за почит, грижа кон децата и да ги прифатиме како вистински партнери.