На голема радост на дечињата од сите објекти, по повод новогодишните празници нашата установа ја посети Дедо Мраз. Во весела атмосфера, со игра и песна тие ја проследија претставата Писмо за Дедо Мраз во чија реализација како актери земаа учество нашите дечиња, воспитувачи и негователи.