Месец март/април 2021год. време за истражување и практични игри со децата од објектот ,,Кокиче”. -Од зрно до погача, од поле до трпеза. Целата градинка беше исполнета со неодолива миризба од подготовките на малите вредни детски рачиња: слатките крофни, торти, кифлички, палачинки.Вака здружени се договараме, учиме и вредно работиме.

Погледнете нема да се покаете.