Новогодишната магија е насекаде околу нас. Децата и вработените со љубов ги украсуваа просториите на објектот како и сопствените занимални. Во пресрет на новогодишните празници посакуваме и оваа година да завладее хармонија, благосостојба и добро здравје кај секој од нас.