Во моменти на пресрет на Нова Година и Дедо Мраз во просториите на објектот ,,Кокиче’’ се одржа креативна работилница со децата и родителите насловена со ,,Ајде СИТЕ ЗАЕДНО да изработиме украси за нашата Новогодишната елка и заеднички со песни и забава да ја украсиме”.