Децата и родителите од нашата градинка беа дел од новогодишна семејно-креативна работилница на тема „Новогодишна магија од вашиот дом за нашата градинка“. Голема благодарност на родителите кои заедно со своите дечиња со заедничките изработките и оваа година ни го збогатија и разубавија новогодишниот амбиент во нашата градинка.

Новогодишните празници се ближат, направете среќни да ни бидат.