„Славејче“ си го сакаме, ние секој ден правиме убаво да ни биде. Направивме честитки и капи за секој од нас, радосни и среќни го чекаме Дедо Мраз.

Kopshtin Bilbili ne e duam fort, cdo ditë bëjmë gjëra të bukura që të ndihem mirë. Dekoruam kartolina , kapela për secilin nga ne dhe presim te lumtur Babagjyshin të na gezojë.