Innerwheel Club – Куманово,здружение кои ги поврзува сите членки на клубот од земји во целиот свет. Секој клуб посебно дава свој придонес во локалните заедници и надвор од националните граници. Од нивна страна беше спроведена успешна акција за донирање на играчки и пакетчиња на дечиња во градинката “Ангел Шајче ” – Куманово, во објект “Изворче” кој се наоѓа во с.Младо Нагоричане.