По повод повторното отворање, дрогеријата на dm во Куманово, денеска реализираше хуманитарна активност во рамки на која дел од остварениот промет на денот на отворањето беше дониран на Јавната општинска установа за деца – Детската градинка „Ангел Шајче“ – Куманово. Имено, нашата установа доби 150 детски постелнини за јаслените групи во вредност од 125 000 денари.

Ви благодариме!