Денес го одбележавме 21 Март Денот на пролетта и екологијата.

Со децата од објектот ,,Кокиче” преку повеќе активности ја поттикнавме еколошката свест за природата и нејзината одржливост ако сите се грижиме за неа. Преку забава, дружење со музика децата му дадоа значење на денот како што и заслужува.