Сите имаме право на чиста околина. Сите имаме право на чист и здрав воздух. Да ја развиеме нашата еколошка свест за да придонесеме до почиста околина. Денеска 20.03.2023 децата од нашиот објект Бубамара прошетаа во непосредна околина со еколошки пароли, со цел да го потсетат граѓанството дека сите имаме иста обврска кон животната средина.

НАШЕТО Е УРЕДНО И ЧИСТО, НЕКА БИДЕ И ВАШЕТО!