Среќен 1 април – Денот на шегата!

Денес драги дечиња, може се’ да кажете, оправдано е и да излажете. Да се смеете и радувате и за вашите маски да ни раскажувате.

Драги дечиња, кај и да сте низ светот поделете ја среќата меѓусебно. Уживајте во денот и дружењето.