Во соработка со Мото клуб Мечки како дел од долгогодишна соработка се одржа интерна активност Дедо Мраз на мотор. Поради временските услови Дедо Мраз оваа година задоцни, но радоста беше уште поголема кога од попладневен одмор Дедо Мраз ги разбуди и им додели подароци на дечињата.