Верувале или не, за денес тоа не е се’, денес е денот за секаква шега ајде сите да се насмееме! Денеска измамивме многу насмевки, си кажувавме првоаприлски шеги и барем на еден ден дечињата се поистоветија со своите идоли, херои и омилени карактери од цртаните филмови.