Магија во нашата градинка

Магија во нашата градинка

На 25, 26 и 27.11.2019 година децата од сите објекти проследија претстава со магионичарски трикови во изведба на илузионистот Кристиан Шопов. Сите...

Posted
Литературно читање

Литературно читање

Во рамки на одбележување на Месецот на книгата, во објектите „Развигорче“ и „Пчелка“ гостуваа членовите на литературните секции при Општинските...

Posted
Средба со детски писател

Средба со детски писател

По повод одбележување на месецот на книгата (15.10 – 15.11.2019год.) децата од сите објекти на установата, остварија средба со детските писатели...

Posted