Маскенбал „Батко Ѓорѓија“

Маскенбал „Батко Ѓорѓија“

Како и секоја година децата од големите групи од сите објекти зедоа учество на традиционалниот маскенбал „Батко Ѓорѓија“ на градскиот плоштад...

Posted