Априли-ли-ли – објект „Кокиче“

Априли-ли-ли – објект „Кокиче“

Први Април денес, сончев и убав како и нашите маскирани дечиња од објектот Кокиче. Со радост, смеа, денот ни помина среќно и безгрижно. Денес цел...

Posted