ERA E PAFUNDËSISË

ERA E PAFUNDËSISË

Të nderuar, Për  neve IKPF  „Аngell Shajçe“ – Кumanovë, është një nder  dhe një kënaqësi e madhe  nëse me praninë tuaj do të...

Posted
Игри без граници 2019

Игри без граници 2019

Децата од објектот Синоличка земаа учество на традиционалниот настан „Игри без граници“ кој годинава се одржа во ЈУДГ „Детска радост“ –...

Posted
Еко акција

Еко акција

На 28.09.2019год. во организација на ООУ „Кочо Рацин“ во соработка со „Ангел Шајче“ – објект Пчелка, ЈП „Чистота и зеленило“ , Волонтерските...

Posted
Денови на медот – 2019година

Денови на медот – 2019година

На 26.09.2019год. на Градскиот плоштад беа отворени Денови на медот во организација на Здружение на пчелари „ПЧЕЛА“ – Куманово, на кои...

Posted
Традиционални игри

Традиционални игри

Во Спортско рекреативниот центар Пелинце децата од големите групи од ЈОУДГ „Ангел Шајче“ – Куманово поминаа прекрасен ден во природа во рамки на...

Posted