Игри без граници 2019

Игри без граници 2019

Децата од објектот Синоличка земаа учество на традиционалниот настан „Игри без граници“ кој годинава се одржа во ЈУДГ „Детска радост“ –...

Posted
Еко акција

Еко акција

На 28.09.2019год. во организација на ООУ „Кочо Рацин“ во соработка со „Ангел Шајче“ – објект Пчелка, ЈП „Чистота и зеленило“ , Волонтерските...

Денови на медот – 2019година

Денови на медот – 2019година

На 26.09.2019год. на Градскиот плоштад беа отворени Денови на медот во организација на Здружение на пчелари „ПЧЕЛА“ – Куманово, на кои...

Традиционални игри

Традиционални игри

Во Спортско рекреативниот центар Пелинце децата од големите групи од ЈОУДГ „Ангел Шајче“ – Куманово поминаа прекрасен ден во природа во рамки на...

Posted