Маскенбал „Батко Ѓорѓија“

Маскенбал „Батко Ѓорѓија“

Како и секоја година децата од големите групи од сите објекти зедоа учество на традиционалниот маскенбал „Батко Ѓорѓија“ на градскиот плоштад...

Posted
Пролетен концерт

Пролетен концерт

Традиционално, децата од големи групи од сите објекти го посетија музичкото училиште „Панче Пешев“ каде што проследија пролетен концерт.

Posted