„Писмо за Дедо Мраз“

„Писмо за Дедо Мраз“

На голема радост на дечињата од сите објекти, по повод новогодишните празници нашата установа ја посети Дедо Мраз. Во весела атмосфера, со игра и...

Новогодишен концерт

Новогодишен концерт

По повод новогодишните празници, традиционално како и секоја година, во сите објекти од нашата установа беше одржан новогодишен концерт од страна...

Posted